Contacteer ons
+32 9 335 92 35

Websauce

Search - Analytics - Usability - Social

Een efficiënte online strategie die zorgt voor meer leads en een betere online aanwezigheid

Bij Websauce denken we samen met jou na over de groei van jouw bedrijf.
We focussen hierbij op marketing automation, online advertising, website usability, content en e-mailmarketing.

Dit zijn enkele klanten waar we met plezier voor werken

En dit is wat we voor hen doen:

Adverteren

Online adverteren is een fantastische manier om kwalitatieve bezoekers naar je website te brengen. Advertenties kan je plaatsen op verschillende kanalen, die elk hun bijzonderheden hebben. Het meest bekend is wellicht Google AdWords, maar ook Facebook en LinkedIn zijn uitstekende opties. Op basis van jouw doelgroepen en prioriteiten bepalen wij de ideale online advertising mix. Zo brengen we niet alleen meer, maar vooral de juiste mensen naar jouw website.

Analyseren

Wie investeert in advertenties en optimalisatie, wil resultaat zien. Dat vinden wij niet meer dan normaal. Door de juiste data te meten en ze grondig te analyseren, geven we een klare kijk op de resultaten van jouw inspanningen. En we gaan verder dan dat. We focussen op de cijfers die relevant zijn voor jouw business, interpreteren ze en sturen vervolgens bij waar nodig. Misschien vinden bezoekers hun weg niet op je website. Of missen je landingspagina’s hun doel. Dergelijke groeikansen merkt onze getrainde blik onmiddellijk op.

Optimaliseren

Bezoekers naar je website krijgen is één ding. Ervoor zorgen dat ze daar ook doen wat jij wil, is andere koek. Het is eerst en vooral belangrijk om te bepalen wat een bezoek succesvol maakt. Wil je meer contactaanvragen of ben je vooral geïnteresseerd in inschrijvingen op je nieuwsbrief? Wat jouw doel ook is, wij zorgen ervoor dat zo veel mogelijk bezoekers het volbrengen. Door sterke landingspagina’s te creëren bijvoorbeeld, of door bestaande pagina’s onder handen te nemen met behulp van een A/B-test.

Ook deze klanten helpen we met plezier