Contacteer ons
+32 9 335 92 35

Analyseren

Als getrainde ‘number crunchers’ werpen we graag een blik op de Analytics-data van jouw website. Wedden dat we er meteen enkele waardevolle conclusies uit kunnen trekken? Door op zoek te gaan naar de struikelblokken voor bezoekers, zetten we minpunten moeiteloos om in pluspunten. Ons doel? Ervoor zorgen dat jouw bezoekers graag terugkeren voor meer.

Google Analytics

Adverteren en optimaliseren doe je niet zomaar. Aan het eind van de rit wil je resultaten zien. Om zicht te krijgen op het rendement van inspanningen moet je meten en vooral: analyseren. Een kolfje naar onze hand.

In zowat alle analytics-tools krijg je enorme hoeveelheden data naar je hoofd geslingerd. Lang niet al deze cijfers zijn even relevant. Het is dus belangrijk dat je de juiste data eruit filtert en ze met getrainde ogen bestudeert.

Door het gedrag van je websitebezoekers grondig te analyseren, ontcijferen we wat wel of niet werkt. Op die manier kunnen we gericht bijsturen en halen we het maximum uit je website.

Kan jij onze getrainde ogen gebruiken? Geef ons een seintje. We duiken graag in jouw data om te zien wat beter kan!

DEZE KLANTEN MAKEN AL GEBRUIK VAN ONZE ANALYTICS-SERVICE


Sta je te springen om ons los te laten op jouw Analytics? Kom gerust eens bij ons langs en dan overlopen we samen jouw cijfers.