Contacteer ons
+32 9 335 92 35

Usability

Verbeter de gebruiksvriendelijkheid van je website.

Om de usability van je website verbeteren proberen we te achterhalen welke visuele of inhoudelijke invulling van een bepaalde pagina de meeste impact heeft. Dat doen we door middel van A/B-testing.

Zo werkt het: van alle bezoekers op je website krijgt de helft versie A van een pagina te zien. De andere helft krijgt versie B voorgeschoteld. Na een tijdje kunnen we analyseren welke versie de beste resultatenbehaalde, wat op zijn beurt een pak interessante informatie oplevert voor de rest van je website.

We verbeteren je onlineprestaties dus door het gedrag van jouw bezoekers onder de loep te nemen. We doen geen algemene uitspraken over wat werkt en wat niet. Ieder bedrijf, iedere sector en iedere website is anders. We verzamelen cijfers en feiten en nemen beslissingen op maat van jouw business.

Hiervoor gebruiken we Visual Website Optimizer. Wij hebben heel wat ervaring met deze tool en horen bij de kleine groep bedrijven in België die zich certified partner mogen noemen.


Denk je dat jouw website aan verbetering toe is? Kom eens langs en dan blazen wij binnenkort samen jouw website nieuw leven in.