Contacteer ons
+32 9 335 92 35

Google AdWords

Een krachtige tool om online te adverteren.

AdWords is de verzamelnaam voor het omvangrijke advertentienetwerk van Google. Het laat bedrijven toe om digitale advertenties te plaatsen, zowel in de zoekmachine zelf als op verschillende websites. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je advertenties verschijnen en bovendien betaal je enkel als iemand effectief op jouw boodschap klikt! What’s not to like?

Hoewel het principe van AdWords eenvoudig is, maakt een slimme aanpak het verschil. Met een uitgekiende keywordselectie, gebruiksvriendelijke landingspagina’s, glashelder geschreven advertenties en een nauwgezette opvolging zorgen wij voor de grootst mogelijk impact.

Eens de campagne loopt, begint immers het belangrijkste werk: door voortdurend bij te sturen, maximaliseren we jouw return on investment. De juiste bezoekers, op het juiste moment, tegen een zo laag mogelijke kost per klik: daar is het ons om te doen.

DEZE KLANTEN MAKEN AL GEBRUIK VAN ONZE ADWORDS-SERVICE


Kriebelt het om van start te gaan met Google Adwords? Kom dan gerust eens langs en wie weet zitten wij binnenkort samen om aan de slag te gaan.