Contacteer ons
+32 9 335 92 35

YouTube

Gericht potentiële klanten bereiken met originele videoboodschappen.

YouTube bestaat nog maar sinds 2005, maar is in een klein decennium uitgegroeid tot de grootste videowebsite ter wereld en is – na Google – de tweede meest gebruikte zoekmachine.

Mensen komen tijdens het surfen meer dan ooit in aanraking met videocontent en ook YouTube blijft groeien. Met zoveel ogen gericht op YouTube, hoeft het niet te verbazen dat de website unieke advertentiemogelijkheden biedt.

Zo kan je jouw videoboodschappen erg specifiek richten op mensen die vaak naar filmpjes kijken die te maken hebben met jouw product of dienst. Iemand die vaak filmpjes over sport bekijkt, kunnen we dan video-advertenties over sportkleding tonen.

En nu komt het mooiste: je betaalt enkel wanneer je advertentiefilmpje daadwerkelijk bekeken wordt. Als blijkt dat jouw advertentie de ontvanger niet interesseert, hoef je niet te betalen voor de weergave. Zo kan je slim omgaan met je advertentiebudget.

DEZE KLANTEN MAKEN AL GEBRUIK VAN ONZE YOUTUBE-SERVICE


Ontzettend nieuwsgierig naar de mogelijkheden van YouTube? Kom dan snel eens langs en wie weet lanceren wij binnenkort samen jouw eerste videocampagne.