Contacteer ons
+32 9 335 92 35

Updates

Een kantoor uit de duizend

Sébastien Loop - 15/07/2016


We moeten het toegeven, bij Websauce zijn we best wel fier op ons mooi kantoor in hartje Gent.
Het is gelegen op het 2e verdiep van het mooie Huis der Notarissen.

Terwijl we onze klanten vooruit helpen met hun advertising, kijken we uit op het oudste gebouw van Gent, het Duivelsteen.
Aan de andere kant pronkt de Vlaanderenstraat en het Laurentplein, waar happy shoppers en terrasfanaten hun slag slaan.

Maar ook in ons kantoor is het meer dan aangenaam werken. We leiden je graag even rond.

 

Schermafbeelding 2016-07-15 om 09.50.57

Voor wie deze nog durft nemen, de oude lift in de gang van het Notarissenhuis brengt je naar het 2e verdiep.
In de 2 kantoorruimtes kan je kiezen voor een zicht naar het noorden of het oosten. In het verste kantoor kijk je uit op het legendarische Geraard de Duivelsteen. Ooit een ridderverblijf, klooster en krankzinnigengesticht, vandaag een Gents pronkstuk waar op wordt gekeken tijdens de werkuren. De 2e ruimte heeft met haar 4 hoge ramen een schitterende lichtinval en de aansluitende balkonnetjes laten je meegenieten van de zeldzame streepjes zon die ons land soms durven overschijnen.
Bovendien werkt iedereen ‘flex desk’ bij Websauce. Niemand heeft een vaste plaats en je gaat zitten waar je wil.
Tussen de 2 werkruimtes is er nog glazen lokaaltje, die strategisch gedoopt werd tot ‘Focus Booth‘. Een kleine ruimte voor de belangrijkste meetings met uiterste concentratie.

2 5
4 6
Centraal in ons kantoor is de Websauce-tribune, vervaardigd langs onze lange tafel. Hier word je niet alleen verwacht om samen te lunchen, taart te eten of te aperitieven op vrijdagavond. Wekelijks neemt iedereen plaats in de tribune om werksessies te delen met elkaar, creatieve ideeën uit te wisselen en seminaries te volgen van de meest recente Google-lanceringen. En af en toe, heel af en toe, wordt een Belgische sportwedstrijd live gevolgd.
Aansluitend kan je onze meeting room binnenstappen, waar de muur mooi geornamenteerd is met de belangrijke Websauce-waarden en uiteraard, het logo.
Tussen deze bovenstaande lokalen bevindt zich nog de ‘Ping-Pong‘. Zoals de naam het verklapt kom je hier even stoom afblazen en de batterijen weer opladen met behulp van een palletje. Maar hier worden ook wekelijkse interne team meetings gehouden.

Schermafbeelding 2016-07-15 om 10.36.20 tribune
10 9

Indien je de avonturen van Websauce in en rond het kantoor verder wilt volgen, neem dan zeker een kijkje op onze facebook– en Instagrampagina!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone