Contacteer ons
+32 9 335 92 35

Updates

Websauce growing stronger

Herlinde Bradt - 17/12/2015


2015 is niet enkel het jaar dat we veranderden van huisstijl, logo en naam, maar ook het jaar dat we ons team sterk zagen uitbreiden.

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt: een collega kondigt aan dat hij binnenkort een nieuwe uitdaging aan gaat. Het is vreemd, maar als je in een hecht en klein team zoals dat van Websauce werkt, voelt het aan als afscheid nemen van een vriend.

Maar terug naar the happier side, we zagen ook een pak nieuwe toffe collega’s er bij komen. Websauce bestaat momenteel uit een 8 koppig team van jonge, enthousiaste marketeers. We zijn allen opgegroeid met de verschillende nieuwe mediakanalen. Multitasking en het optimaal inschakelen van de verschillende communicatiemiddelen zit in onze genen.

En dat maakt werken hier net zo tof: een frisse kijk op online marketing, interessante mensen ontmoeten, vriendschappen sluiten, doelstellingen behalen, nieuwe trends opvolgen en leuke weekendverhalen delen. Maar vooral: we werken samen als een hecht team om groei te verwezenlijken in de projecten waar we graag onze marketingziel in leggen. Gedreven door passie gaan we steeds voor de beste resultaten.

Want tevreden klanten en tevreden collega’s, daar komen wij ‘s morgens graag ons bed voor uit.

Benieuwd naar ons team of gewoon zin een online marketing babbel met lekkere koffie? Maak vrijblijvend een afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone